Nu v-ați săturat să trăiți pe fugă?

“N-am timp!” Același clișeu al tuturor care ne scutește de a face ceva vreodată….Nu v-ați săturat să trăiți pe fugă, să mancați pe fugă, să iubiți pe fugă?

Între dimineață și seară e sprintul. Ne trezim că trec anotimpurile peste noi. Se schimbă omul din oglindă. Anii fug și ei.

Ne ardem viața în birouri rigide, înschiși în calculatoare despre care ne amăgim că ne-ar fi ferestre spre lume. Visăm pe Google, ne îndrăgostim pe Facebook, ne punem măști pe Instagran, ne dam întâlnire pe mess şi Tinder. Ne amăgim că am fi fericiți…

Ne culcam cu știri și talk-showuri, ne trezim cu iluzia cunoașterii.

Evadare? Alergăm în sprint spre vacanță. O saptămână, două… Pauză de respiratie. Și apoi o luăm de la capăt…până la următoarea pauză.

Roboți rigizi, prizonieri în propriile vieți. Avem prejudecăți, mulți trăim viața dictată de alții și nu ne căutăm pe noi înșine. Pierdem esența, căci niciodată N-AVEM TIMP!

Cănd aveți de gând să vă uitați în oglindă, să faceți ceva și pentru suflet? Când aveți de gând să vă bucurați cu adevărat de viață? Și mai ales când o să vă recuperați timpul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s