Între inimă şi minte

Cred că în iubire fiecare dintre noi tinde spre un ideal ce s-a format în urma diferitelor experienţe de viaţă, a poveştilor de iubire trăite, în funcţie de personalitate şi sper că nu insuflat de părinţi sau societate…

Recunosc ca îmi placeau basmele, poveştile cu prinţi şi prinţese, dar mereu m-am întrebat ce se întâmplă după nunta ce dureaza 3 zile şi 3 nopţi, cât de rezistentă să fie iubirea lor? De ce pământenii nu se pot bucura de această dragoste deplină şi veşnică? Sau de ce doar foarte puţini dintre ei?

7300902127efec69efc11ca8a7fda71e

Basmele au devenit un mit, o minciună pentru mine. O inducere în eroare ce strică multe visuri…în special ale femeilor cu o imaginaţie mai bogată…pentru că undeva în subconştientul fiecărei „fetiţe” rămân şi lucreză. Dar cumva societatea actuală ne educă şi devenim pragmatice atunci când privim în jur…

Prinţul meu ar fi trebuit să fie brunet, cu ochii verzi, să ştie să mă iubească, să fie tandru, înalt şi lista continuă….am atras mereu acest tipar în viaţa mea, dar de fiecare dată am primit doar lecţii şi mai puţin iubire, oricât de multă iubire aş fi oferit în schimb.

Să păstrezi în minte ce vrei e important, te ajută să recunoşti tipologia care te interesează, dar de multe ori ne lovim de preconcepţii şi etichete ce se află doar în mintea noastră, iar asta poate fi o mare barieră în a trăi iubirea vieţii noastre.

Ai fi surprinsă, dacă eşti deschisă să renunţi la şabloane şi etichete, să vezi cum un om îţi poate cuceri inima chiar dacă nu corespunde 100% standardelor tale mentale. Intuiţia, conexiunea emoţională sunt cel mai veritbil răspuns al întrebărilor tale sufleteşti. Emoţia este cea care face inima să vibreze, iar conexiunea emoţională este secretul oricărei iubiri autentice!

Lasă-ţi mintea liberă şi lasă-ţi inima să vibreze pe cea mai înaltă rezonanţă a iubirii! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s