Dezvoltare personală pentru adulți – Valori Vii
Dezvoltare personală pentru adulți – Valori Vii

Dezvoltare personală pentru adulți – Valori Vii

Autocunoșterea și dezvoltarea personală sunt activități esențiale pentru a crește acele abilități care te ajută să navighezi prin viață în direcția dorită, să reziști, să te recuperezi, să relaționezi și să comunici sănătos. În societatea în care trăim, consider că este nevoie de raportarea verticală, la spiritualitate și valori simțite, alese și trăite autentic, pentru a fi mai mult decât rezilienți, echilibrați sau sănătoși – pentru a fi luminoși. Am în suflet strălucirile aprinse în ochii celor cu care am lucrat până acum asupra reconectării la valorile personale și îmi doresc să ofer în continuare acest context, în care partea sănătoasă din fiecare este reactivată și adusă acolo unde îi e locul: la cârma vieții.

Cu bucurie susțin ateliere de autocunoaștere și dezvoltare bazate pe valori, pentru oricine este curios să experimenteze, să se cunoască sau să regăsească puterea de care are nevoie.

În cadrul acestor ateliere:

  • înțelegem ce sunt valorile și ce NU sunt ele
  • identificăm și filtrăm valorile
  • ne conectăm la energia valorilor prin meditație și reflecție personală
  • facem din valori un scut și o cale în dificultăți (reziliență pin valori)
  • punem valorile în practică
  • identificăm zonele de lucru, obiectivele personale, anticipăm barierele

Durata: 2 ore

Desfășurare: față în față, București

Investiție: 200 RON

Pentru grupurile organizate, de 10-14 persoane, reducere 50%.

Pentru a vă înscrie la următoarea grupă, sau pentru a programa ziua/data grupei deja formate, folosiți formularul de contact: