Webinar: Abordarea valorilor în psihoterapie
Webinar: Abordarea valorilor în psihoterapie

Webinar: Abordarea valorilor în psihoterapie

Îmi doresc ca prin acest webinar să ofer câteva indicii despre cum putem susține clienții atunci când ei navighează prin furtunile vieții lor, descoperind puterea interioară acolo unde ei se percep ca neputincioși, alegerile atunci când pare că nu au de ales și mai ales capacitatea de a crea sens atunci când acesta nu este „deja primit”.

Valorile personale reprezintă o puternică resursă interioară pentru motivare și recuperare, care poate fi accesată în procesul psihoterapiei, atât la adulți cât și la adolescenți sau chiar copii. Valorile pot fi oferi energia pentru ca persoana să facă schimbările dorite, pot fi reperul la care persoana se întoarce pentru a aborda problemele, pot fi sursa lor de împlinire și sens. Atunci când persoana se focusează asupra valorilor, toate activitățile și obiectivele se reordonează. Înainte de a ne avânta în lumea valorică a clientului, este bine să fim conștienți de câteva aspecte, pentru a-i putea susține adecvat.

Prin acest webinar, veți obține:

  • repere din psihoterapia existențială, pe care am putut să le experimentez în practica terapeutică
  • diferite instrumente și metode de explorare și identificare a valorilor (inventare de valori, tehnici experiențiale, carduri metaforice),
  • familiarizarea cu abordarea specifică Terapiei prin Acceptare și Angajament (ACT) și modul de integrare a valorilor într-un proces al flexibilizării psihologice
  • informații despre posibilele capcane în lucrul cu valorile, din perspectiva de psihoterapeut

Durata: 2 ore

Investiție: 200 RON

Pentru grupurile organizate, de 10-14 persoane, reducere 50%.

Pentru a vă înscrie la următoarea grupă, sau pentru a programa ziua/data grupei deja formate, folosiți formularul de contact.